UPDATE

Mister KO rămâne neînvins! Bute îl învinge pe Johnson prin decizie unanimă! Prima reacţie a lui Lucian: „M-am pregătit foarte serios pentru acest meci. Îmi cunoşteam foarte bine adversarul şi am folosit jab-ul şi directa. Stânga mi-a funcţionat foarte bine astăzi. Am încercat să mă mişc permanent şi am evitat foarte bine loviturile. Sunt foarte mulţumit de performanţa mea, chiar dacă am câştigat la puncte. Am fost într-o formă foarte bună din punct de vedere fizic şi asta m-a ajutat foarte mult. Johnson s-a protejat foarte bine, iar eu nu am exagerat cu uppercut-ul”, a declarat Lucian Bute, imediat după meci. IATĂ PUNCTAJELE OFERITE DE CEI TREI ARBITRI AI PARTIDEI: 119-109, 120-108, 120-108

___________________________________________________________

După patru ani în care şi-a apărat de opt ori cu succes centura mondială IBF la categoria supermijlocie, având adversari mai mult sau mai puţin contestaţi, Lucian Bute trebuie să treacă mâine dimineaţă de cel mai important examen al carierei, examen pe care îl susţine în faţa lui Glen Johnson. Un pugilist jamaican care a boxat în 68 de meciuri la trei categorii, de 11 ori cu titluri importante pe masă. 

Considerat favorit, Lucian Bute, care nu a pierdut nici un meci la profesionism, este conştient de valoare adversarului şi de faptul că o victorie clară în faţa acestuia îi va oferi mai multă credibilitate, însă este încrezător în şansele pe care le are. „Suntem prieteni de mult timp şi vom rămîne la fel şi de duminică. Un lucru e sigur, în ring vom uita de această prietenie. Viteza mea este cea care va face diferenţa. Nimeni nu îi poate contesta valoarea. O victorie clară în faţa lui îmi va aduce mai multă credibilitate„, a declarat Lucian Bute.

Meciul dintre Lucian Bute si Glen Johnson va fi transmis în direct pe The Money Channel începând cu ora 4.00, în noaptea de sâmbata spre duminică, iar noi trebuie să îl vedem.