Consiliul Judeţean al Elevilor are onoarea  să vă invite la prima Conferinţă a preşedinţilor de CŞE-uri din judeţul nostru!
            Această conferinţă se va desfăşura în perioada 2 – 3 februarie 2012 la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”. Cazarea va fi obligatorie pentru elevii din afara municipiului Târgu-Jiu, aşa că vă rugăm specificaţi sexul reprezentantului. Sosirea se va face joi, 2 februarie, până la ora 9:30 la locul de cazare, caminul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu”. Pe langă discuţiile de rigoare din cadrul Consiliului, conferinţa va cuprinde şi o sesiune de training, pe tema „Lucrul în echipă” şi se vor desfăşura alegeri pentru Departamentul Concursuri Şcolare şi Extraşcolare. Elevii care doresc să candideze trebuie să pregătească un portofoliu care va conţine: CV de tip european, Formular de candidatură (completarea celui ataşat), acordul parinţilor şi scrisoare de intenţie.
               Prezenţa este recomandată pentru buna desfăşurare a activităţii, însă în cazuri excepţionale, va rugăm precizaţi abesenţa. Menţionăm faptul că prima masă va fi joi, ora 19:00. Pentru mai multe detalii legate de cazare şi pentru a specifica detalii despre participant, puteţi contacta pe Georgiana Roşulescu, Dir. Dep. de Cultura, Educaţie şi Programe Şcolare, sau pe Anca Popescu, Dir. Dep. Mobilitate, Informare, Formare şi Consiliere, e-mail: anca.p.94@gmail.com. [Candidatura CJE 2012]
Cu mult respect,
Becheru Diana-Florentina
Preşedinte Consiliul Judeţean al Elevilor Gorj