O prima etapa a Campaniei „Ajuta-l pe Cristi” s-a incheiat. Prin acest mesaj vreau sa multumesc colegilor mei, profesori ai Liceului Energetic, elevilor Liceului Energetic si parintilor acestora, elevilor Colegiului National Ecaterina Teodoroiu. Le multumesc pentru ca au dat dovada de solidaritate fata de suferinta acestui copil aflat intr-un mare impas, le multumesc pentru intelegere si colaborare, le multumesc pentru ca din putinii bani pe care poate i-au avut in buzunar au donat pentru ca Cristi sa aibe o sansa la viata.

         Banii stransi de cele doua eleve de la clasa 9-aB: Ionica Diana si Bobirci Maria, colegele lui Cristi, au fost donati vineri, 31.05.2013, pe baza  procesului verbal Nr. 1963 din 31.05. 2013, familiei acestuia, urmand ca in scurt timp acesta sa inceapa procedurile medicale necesare pentru a invinge boala.

         Pentru cei care doresc in continuare sa il ajute pe Cristi, orice suma cat de mica este bine venita iar colegele lui vor continua sa il sprijine. De asemenea numarul de cont deschis la Banca Transilvania pe numele ROSOGOLEA CRISTI CONSTANTIN in care se pot face donatii este: RO 42BTRLRONCRT0215115801.

helping hand